Péntek, 2020-06-05, 3:00 PM
Belföldi & külföldi szolgáltatások
Média Marketing  
Főoldal Vásárolj kedvezménnyel! Regisztráció Belépés
Honlap-menü

Belépés

Naptár
«  Június 2020  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Igatlan Kanadába

Pihenés

Facebook
Vásároljon kedvezménnyel!

"Ha a hegy nem megy Mohamedhez
Mohamed megy a hegyhez."

Ajánlói és kedvezményes vásárlói rendszer!

Mint regisztrált ajánló a rendszerben lévő vállalkozásoknál kedvezményes vásárlásban részesülhetsz!


Az ajánlásoddal beregisztrált cégek forgalmából és az általad ajánlott ajánló vásárlásaiból bónusz levásárolható összeget írnak jóvá a részedre, amelyet kedvezményként megkapsz a vásárlásaid során a rendszer vállalkozásainál.
 
Nézd meg az ajánlatot a

  www.hazhozismegyunk.hu/katalogus/ajanloirendszer?AKOD=A116344

oldalon. Másold  a böngésződbe a fenti linket.

Nagyon jó az ajánlat! Én már regisztráltam.

Regisztrációt követően, egy névre szóló vásárlói kártyát kapsz, mely azonnal használható.

 
http://www.hazhozismegyunk.hu/images/mintacard.jpg

Ha Te is úgy döntesz, ez egy jó dolog és regisztrálsz, kérlek az alábbi ajánlói kódot add meg:

Ajánlói kódom: A116344

Üdvözlettel: Boda Ágnes Tünde


Aki most regisztrál ajánlói rendszerünkbe 5 000 Ft levásárolható bónuszt kap!

/Ismertető, haszonérvek/

VÁSÁROLJON OLCSÓBBAN, KEDVEZMÉNYEKKEL!


A saját vásárlásaikor kedvezményt, az ajánlott vállalkozások forgalma és a közvetlenül ajánlott ismerőseinek a vásárlása után levásárolható bónusz kedvezményt kap!

MIT KELL TENNEM?

*Az ajánlói rendszerbe jutáshoz regisztráció és saját ajánlói kód szükséges!

Ajánlói kód:
A116344

HOGYAN CSÖKKENTHETEM KIADÁSAIMAT?

*Takarítson meg pénzt Ön is azzal, hogy kedvenc fodrászának, festőjének, pénzügyi tanácsadójának és minden ismerős vállalkozónak ajánlja rendszerünket. A vállalkozások kedvezményes vásárlást biztosíthatnak a rendszer ajánlói számára akik rendelkeznek a rendszer által kiállított ingyenes kártyával. Vásárlási kedvezmény adása nem kötelező, de ajánlott. A kedvezményt biztosító vállalkozások jóval magasabb forgalmat, ( ezáltal nagyobb profitot) érnek el. Nem kell mást tennie , mint megadni a vállalkozásnak az Ön ajánlói kódját amelyet Ő regisztrációkor megad. Ajánlja ismerőseinek, hogy lépjen be ajánlói rendszerünkbe INGYEN!

*Ön a vásárlásai után a rendszerben ezt feltüntető vállalkozásoknál %-os vásárlási kedvezményt kap!

*Nem csak a saját vásárlásaikor kap kedvezményt, hanem az Ön által beszervezett/belépett ajánlók után is (akik regisztrációkor megadják az Ön ajánlói kódját) a vásárolt összegnek megfelelően levásárolható bónusz kedvezményt kap amelyet bármelyik partnerünknél érvényesíthet vásárláskor!

*Ha az Ön által ajánlott vállalkozás belép rendszerünkbe, Ön a rendszer tagjai által a vállalkozásnál történő vásárlásból levásárolható bónusz kedvezményt kap amelyet bármelyik partnerünknél érvényesíthet vásárláskor!

*Regisztráljon, így lesz egy saját oldala, ahol megkapja saját ajánlói kódját, vezetheti vásárlásait, figyelemmel követheti a levásárolható bónusz kedvezményeket. Az oldalról kinyomtathatja VÁSÁRLÓI KÁRTYÁJÁT és levásárláskor a levásárolható bónusz kedvezményt biztosító Vásárlási utalványát az Ön nevére kiállítva.
 

MIÉRT JÓ A RENDSZERTAGSÁG?

* Kedvenc vállalkozója nagyobb ügyfélkörre tehet szert az oldalunkon történő regisztrálással, Ön pedig olcsóbban vásárolhat a kedvezményes vásárláskor. Megyénként több tízezer ajánló böngészi az oldalt rendszeresen, innen választ szolgáltatót, terméket, mert:
- érdeke a rendszerben lévő vállalkozások elégedettsége,
- azok rendszertagságának megtartása
- és az, hogy minőségi munkát/árút kapjon, reális áron.

* Ön pedig levásárolható kedvezményeket kap minimális munkával.

Nem kell a rendszert megmagyaráznia, hisz minden részletesen le van írva az ismertetőkben, a szerződési feltételeknél. Csak ajánlja!

 

MENNYIÉRT FORDÍTOK RÁ TÖBBLET ENERGIÁT?

* Erre a kérdésre NEM tudunk válaszolni! Az biztos, hogy befektetés nélkül is Ön csak nyerhet!

Nézzünk meg egy pár befolyásoló tényezőt:
* Hány vállalkozást léptet be a rendszerbe
* Ezek a vállalkozások hány % kedvezményt biztosítanak
* Mennyire versenyképes a termékük
* Ön változtat-e vásárlási szokásain ha nagyobb kedvezményt kap máshol
* Hány ajánlót léptet be a rendszerbe
* Az Ön ajánlása által belépett ajánló mennyit költ a rendszerben lévő cégeknél
* Ő hajlandó-e változtatni vásárlási szokásain ha nagyobb kedvezményt kap
Ezekre a kérdésekre csak az idő ad megfelelő választ, vagy Ön úgy formálja ezeket a körülményeket, hogy Önnek minél megfelelőbbek legyenek!


KINEK AJÁNLJAM?

*Bárkinek ajánlhatja az oldalra történő felkerülést, aki vállalkozó és szeretne több ügyfelet, így több pénzt!! Elsősorban annak aki házhoz megy de persze annak is aki nem megy házhoz, hiszen neki az ajánlatát visszük házhoz (PL: Egy ékszerbolt, cipőbolt, stb. nem megy házhoz, de az akciókat-kedvezményeket az ajánlókon és a hírlevelünkön keresztül eljuttatjuk a megye összes felhasználójához!) Ha a Vállalkozás az Ön ajánlása alapján – lép be, abból ön is részesedik. Nem egyszeri alkalommal, hanem akár több éven keresztül! ( Jelenleg 161752 Kft, 183066 Bt és 461705 egyéni vállalkozás működik Magyarországon, aki potenciális ügyfél lehet ajánlóink számára) A vásárlói kedvezmény addig jár, amíg a belépett vállalkozás a rendszerben van. A több mint száz alaptevékenység megtalálható az oldalunkon, amely igény szerint bővíthető, illetve az új tevékenységeket a rendszer saját maga is felveszi a tevékenység listára. Lásd a tevékenységeket!

 

*Ajánlja azoknak is akik olcsóbban akarnak vásárolni, hisz ha valaki belép az ajánlói rendszerbe jogosult a kedvezményes vásárlásra. Minél több ismerősének ajánlja rendszerünket, annál több vásárlás után kap jóváírást, mivel ÖN az Ő vásárlásai után is levásárolható bónusz kedvezményt kap.

 

*Akik szeretnek játszani, azoknak is ajánlja oldalunkat!

 

Cégek, vállalkozások részére!


"Ha a hegy nem megy Mohamedhez
Mohamed megy a hegyhez."

Erre a jól ismert szólásra és a 21.század emberének kényelmi igényeire épül egyedülálló interaktív honlapunk.

Sok üzleti tanácsadó foglalkozott már a válság előtt és azóta is azzal, hogy egy vállalkozás milyen módszerekkel tud kiemelkedni a konkurens vállalkozások közül, vagy növelni a forgalmát. Az egyik ajánlásuk a házhoz vitt szolgáltatás, a másik a kedvezményes vásárlói rendszerhez történő csatlakozás. Mi ennek a két elemnek a kombinációját ajánljuk partnereinknek. Sok új és megszokott tevékenységet lehet házhoz vitt, kényelmi, személyi szolgáltatássá alakítani,és nem csak egyszemélyes, de akár nagyobb, több fős vállalkozás formájában is. Ugyanakkor egy nagy látogatottságú rendszerben lenni nagyon sokat ér. Ezért ajánljuk rendszerünket annak is aki nem megy házhoz, hiszen neki az ajánlatát visszük házhoz. (PL: Egy ékszerbolt nem megy házhoz, de az akciókat-kedvezményeket az ajánlókon és a hírlevelünkön keresztül eljuttatjuk a megye összes felhasználójához!)

Ehhez nyújt segítséget cégkatalógusunk és a megyénként több 10 000 fős ajánlói hálózatunk, egy honlapra gyűjtve ezen vállalkozásokat.

A vállalkozások kedvezményes vásárlást biztosíthatnak a rendszer ajánlói számára akik rendelkeznek a rendszer által kiállított ingyenes kártyával.
A vállalkozásának nem kell vásárlókat/megrendelőket keresnie, mi megtesszük Ön helyett. Megyénként több tízezer ajánló/vásárló böngészi az oldalt rendszeresen, innen választ szolgáltatót, terméket, vagy olvassa a hírlevélben megjelenő akciókat-kedvezményeket.
Mindez teljesen ingyenes regisztrációval, megyénként több ezer ajánlóval/vásárlóval!

Jól hangzik???  Nagyon jól!!

MIÉRT VÁLASSZON MINKET? 
Mit nyújt rendszerünk a belépő vállalkozásoknak?

A kérdésekre választ kap, ha az alábbi linkre kattintva megnézi a részletes ajánlatot!

http://www.hazhozismegyunk.hu/ismerteto?AKOD=A116344

Köszönöm az idejét és érdeklődését! Bővebb információért illetve regisztrációért
kérem, látogasson el oldalunkra!

Az Ön ajánlója: Boda Ágnes

Ajánlói kód: A116344
  (Kérem, regisztrációkor ezt az ajánlói kódot írja be)

Miért jó Önnek, ha csatlakozik a rendszerhez?

Hírlevél rendszer
Professzionális, gyors, hatékony, költségkímélő.
A hírlevélről általánosan.
A kis és középvállalkozások számára a leghatékonyabb és legköltségkímélőbb megoldás a professzionális hírlevél rendszer. Ha nem akarnak több százezer forintot költeni marketing eszközökre, akkor ezzel a megoldással sikeressé válhatnak.
A hírlevél elsődleges célja, hogy a partnerek, ügyfelek a levél tartalmi részében szereplő információkkal eljussanak a céloldalra, és ott bővebb információkra, esetleges vásárlásokra tegyenek szert. Ezzel a megoldással új vásárlókat, megrendeléseket szerezhet, ismerté teheti cégét, honlapját, mellyel megnövelheti vállalkozásának hatékonyságát. A legfontosabb az, hogy a címzett nyissa meg hírlevelünket. A bevezető szöveg keltse fel érdeklődését, ha több cég ajánlatát találja rendszeresen a levélben, sokkal nagyobb az esélye annak, hogy mindig átnézi azt.
Mi szerepeljen a hírlevélben. Egy hírlevél elsődleges célja, hogy a benne szereplő információk segítségével elérje, hogy az olvasók a linkek segítségével átmenjenek az adott cég weboldalára (ezzel is növelve az oldal teljesítési adatait) és ott találja meg bővebben azokat a tartalmakat, amikre kíváncsi. Ennek feltétele, hogy a hírlevélben szereplő ajánlat témája keltse fel az érdeklődést, adjon információkat, ugyanakkor ne a hírlevél tartalmazza a téma kifejtését, ha valakit bővebben érdekel, akkor legyen lehetősége egy kattintással átmenni a webszájt megfelelő tartalmához.

HETI AJÁNLÓ hírlevél szolgáltatás!

„Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez.”

Ennek a jelmondatnak a szellemében hoztuk létre hírlevélküldő szolgáltatásunkat! Sok üzleti tanácsadó foglalkozott már a válság előtt és azóta is azzal, hogy egy vállalkozás milyen módszerekkel tud kiemelkedni a konkurens vállalkozások közül, vagy növelni a forgalmát. Egy dologban mind egyetértenek. Ha egy vállalkozás csak várja a vásárlót / megrendelőt, az nagyon ritkán növeli a forgalmát. Magyarországon több mint öt és fél millió internetező van és ezek 92%-a az interneten tájékozódik vásárlás előtt.
HETI AJÁNLÓ hírlevél szolgáltatásunkkal Ön közvetlenül több mint 180 ezer hírlevél fogadására feliratkozott címre juttathatja el alkalmanként vagy rendszeresen figyelemfelkeltő / akciós ajánlatát gyorsan, nagyon kedvező áron. A hírleveleinkben szereplő ajánlatok mindig tartalmaznak olyan ajánlatot, ami feltétlenül arra ösztönzi a címzettet, hogy megnézze a hírlevelet. Annak a vállalkozásnak, akinek nincs saját honlapja, ingyenesen lehetősége van a cégkatalógusban ismertetni cége tevékenységét, termékeit bemutatni, akcióit meghirdetni és erre az oldalra irányíttatni a hírlevélben szerepeltetett ajánlatát.
Ha felkeltettük érdeklődését keressen bennünket az: agnesboda61@gmail.com e-mail címen.

Egy kis ízelítő + szolgáltatás, szórakozás regisztrált tagoknak!

Heti Ajánló hirlevél mintaÉszkerék: 2 havonta megjelenő, 32 oldalas skandináv rejtvényeket tartalmazó kiadvány, mindössze 125 Ft-os áron. Megfejtések interneten beküldhetők.
Heti Ajánló hirlevél mintaÉszkerék: 2 havonta megjelenő, 32 oldalas skandináv rejtvényeket tartalmazó kiadvány, mindössze 125 Ft-os áron. Megfejtések interneten beküldhetők.
Humor-ka: 2 havonta megjelenő, 32 oldalas skandináv rejtvényeket tartalmazó kiadvány, mindössze 125 Ft-os áron. Megfejtések interneten beküldhetők.Ravaszdi: 2 havonta megjelenő, 32 oldalas skandináv rejtvényeket tartalmazó kiadvány, mindössze 125 Ft-os áron. Megfejtések interneten beküldhetők.
Humor-ka: 2 havonta megjelenő, 32 oldalas skandináv rejtvényeket tartalmazó kiadvány, mindössze 125 Ft-os áron. Megfejtések interneten beküldhetők.Ravaszdi: 2 havonta megjelenő, 32 oldalas skandináv rejtvényeket tartalmazó kiadvány, mindössze 125 Ft-os áron. Megfejtések interneten beküldhetők.
Skandi Parti: 2 havonta megjelenő, 32 oldalas skandináv rejtvényeket tartalmazó kiadvány, mindössze 125 Ft-os áron. Megfejtések interneten beküldhetők.Rejtvény kvíz: 2 havonta megjelenő, 32 oldalas skandináv, hagyományos, szóberakó, szókereső és más logikai rejtvényeket tartalmazó kiadvány, mindössze 125 Ft-os áron. Megfejtések interneten beküldhetők.
Skandi Parti: 2 havonta megjelenő, 32 oldalas skandináv rejtvényeket tartalmazó kiadvány, mindössze 125 Ft-os áron. Megfejtések interneten beküldhetők.Rejtvény kvíz: 2 havonta megjelenő, 32 oldalas skandináv, hagyományos, szóberakó, szókereső és más logikai rejtvényeket tartalmazó kiadvány, mindössze 125 Ft-os áron. Megfejtések interneten beküldhetők.
Skandi Randi: 2 havonta megjelenő, 32 oldalas skandináv rejtvényeket tartalmazó kiadvány, mindössze 125 Ft-os áron. Megfejtések interneten beküldhetők.Bingó mix: 2 havonta megjelenő, 32 oldalas skandináv rejtvényeket tartalmazó kiadvány, mindössze 125 Ft-os áron. Megfejtések interneten beküldhetők.
Skandi Randi: 2 havonta megjelenő, 32 oldalas skandináv rejtvényeket tartalmazó kiadvány, mindössze 125 Ft-os áron. Megfejtések interneten beküldhetők.Bingó mix: 2 havonta megjelenő, 32 oldalas skandináv rejtvényeket tartalmazó kiadvány, mindössze 125 Ft-os áron. Megfejtések interneten beküldhetők.

Class FM

Eddigi látogatók


Számláló

Online TagokSzámláló

Birkenstock

Bannereim
Telefonos munka, tajekoztato:

Facebook

Copyright MyCorp © 2020