Vasárnap, 2024-07-21, 7:18 AM
Belföldi & külföldi szolgáltatások
Média Marketing  
Főoldal Mobilházaink Regisztráció Belépés
Honlap-menü


 

Tisztelt Látogató!

 

Cégünk, Mobilházak kivitelezésével, értékesítésével foglalkozik

Az Ön igényei szerint elkészítik Mobilházát, 

és megrendeléstől számított 45 napon belül

 a helyszínre szállítják.

Ízelítőül, néhány kép és leírás:

 

A Mobil Otthon bemutatása

A gördülékeny megoldás

A mobilház egyre nagyobb népszerűségnek örvend, mert olyan területekre is lerakható, ahova az építési hatóság nem engedélyez épületet elhelyezni, hiszen ez bármikor elszállítható. Az építmény alatt 2 vagy 4 kerék található, amik lehetővé teszik, hogy hamar, gyorsan és könnyedén történhessen a szállítása. A telepítés után a tartólábak alá járdalapokat helyezünk el (50x50 cm) és ezeket vízszintesre állítjuk be. Időnként, 

a talaj minőségétől függően, ellenőrizni kell. A telepítés és a közművek rácsatlakoztatása után lakhatóvá válik a ház.

 

A kezdetekben

 

A mobilházak a múlt században terjedtek el Amerikában, ahol a rendszeres költözések miatt igényelték a lakosok. 

Gyakorta kaptak munka lehetőséget több ezer kilométerre az otthonuktól és így idővel rájöttek, hogy sokkal gazdaságosabb, ha a házukat felrakva egy szállítóautóra magukkal tudják vinni. Nem kellett foglalkozniuk új ház keresésével, 

majd annak átépítésével, felújításával, aminek nem kis anyagi vonzata lett volna.
Mára már az amerikai lakosság 15-18%-a él ezzel a lehetőséggel, ami azt jelenti, hogy 45-55 millió lakó, vagyis 4-5 Magyarországnyi ember.

 

 

 

Mi is az a mobilház?

 

Az európai kivitel őse a lakóautó, de amennyire hasonlítanak, annyira különböznek funkciójukban. A mobilház sokkal inkább hasonlít egy guruló könnyűszerkezetes házhoz, de a beköltözéshez nem kell hónapokig várni rá. Néhány héten belül készen, kompletten berendezve, elektromos vezetékekkel, gépészettel, külső és belső burkolatokkal, bútorokkal, zuhanyzóval, szaniterekkel, beépített háztartási gépekkel (gáz/villanytűzhely, hűtőgép, mosogatógép stb.) felszerelve már a magáénak tudhatja. Természetesen itt is lehetősége van kiválasztani az anyagokat, színeket, formákat. 

Ezen túl személyre szabott igényeket is hajlandóak vagyunk kielégíteni a felszereltség tekintetében. Mindezek mellett kényelmes lakhatást tudunk biztosítani mozgássérült és kerekesszékben élők számára is.
A mobilházak szigeteltek, télen-nyáron lakhatóak, az egyénileg kialakított szigetelésnek és fűtésnek köszönhetően. A villany, víz, gáz és szennyvíz csatlakozások, a mobilházak alján vannak kiépítve. Nagy előnye a mobilházaknak, más házakkal szemben, hogy alacsony a karbantartási igényük és lényegesen olcsóbbak.

Télen, nyáron lakható!

A Mobil Otthon előnyei

 
 • Nem kell építési engedély.
 • Nem vonatkoznak rá beépítési rendelkezések.
 • Minden évszaknak megfelelő.
 • Energia takarékos.
 • Szerteágazó alaprajzi megoldások.
 • Kifizetődőbb minden más építési megoldásnál.
 • Nem helyhez kötött, szállítható.
 • Egyszerűen, bármikor átalakítható, bővíthető.
 • Kiszámítható fix ár.
 • Garantált költözési határidő.
 • Üzleti céllal bérbe adható.


Otthonpótló mobilház

A mi mobilotthonaink egész évben lakhatóak a kialakított szigetelésnek, fűtésnek köszönhetően. A mobilotthonok alvázszerkezetén helyezkednek el a gépészeti gyors csatlakozók. így csak telekre és a közművekre van szükség. Ha ezekkel rendelkezik, a megrendelést követően, akár pár nap múlva beköltözhető a mobilotthon. Nagy előnyük még, hogy a karban tartási költségeik igen alacsonyak.
A mobilotthonok méretei kötöttek 6 m x 3 m, 8 m x 3 m,10 m x 3 m-ben gyártjuk. A méretéből adódóan ezért nem feltétlen nyújt mindenki számára ideális otthonteremtést. Azonban kiválóan alkalmas otthonpótló állandó lakhelynek. A fejlett országokban, napjainkban is igen elterjedt.

 

A mobilotthon szerteágazó lehetőségei

 • Választhatja lakásnak, nyaralónak, irodának, üzletnek, büfének, orvosi rendelőnek stb.
 • Azoknak az embereknek nyújt segítséget, akik kis befektetéssel azonnali lakás megoldást, 
 • Üzleti vállalkozás céljából összkomfortos épületet szeretne.
 • Ezek a házak nincsenek helyhez kötve, ezért valójában nem is számítanak ingatlannak, 
 • Építési engedély sem szükséges hozzájuk.
 • Szállítási határidő megrendeléstől számított 4-8 hét.

 

Mozgássérültekre is gondoltunk

 A mobilotthonok gyártása során gondoltunk a mozgásukban korlátozott kerekesszékben élő vásárlóinkra is. 
Igényeiket szemelőt tartva gyártunk akadálymentes közlekedésre alkalmas mobilotthont. 
A külső és a belső teret egyaránt úgy alakítottuk ki, hogy akadály mentes legyen.

 

     A ház mindennel rendelkezik, ami biztosítja a pihenés, nyaralás, üdülés kényelmét, de szolgálhat akár önálló összkomfortos lakásként, lehet hétvégi ház, zártkerti hobby ház, nyári lak, halásztanya, vadásztanya stb. 

        Lehetséges kereskedelmi célú használata is például: kemping, iroda, tárgyaló, oktatóterem, stb., vagy közhasznú például: szükséglakás, erdei iskola, vendégház vagy akár orvosi rendelő is.

 

        A ház 4 helyiségből áll, úgy mint nagyszoba, kisszoba, egyterű (nappali-konyha-étkező) valamint fürdőszoba (WC-mosdó-zuhanyzó). 

        Az épület két tengelyen függeszkedik és négy keréken gördül, helyzetváltoztatása vontatással is lehetséges az elöl-hátul kiépített vontatófej csatlakozó segítségével. Közúton maximum 5 km/h sebességgel, egyedi útvonalengedéllyel vontatható. Hosszabb szállítása könnyű trailerrel történik. 

        A házakat teljes berendezéssel, komplett bútorzattal gyártjuk. Az épület falai és tetőzete hőszigetelt úgynevezett szendvicspanelekből épül, melynek szerkezete horganyzott és szinterezéssel festett acéllemezek közötti habkitöltésből áll, jó hőszigetelése miatt télen is lakható. 

        A közművek víz-szennyvíz, villany csatlakozásai a ház alján vannak kiépítve, könnyen csatlakoztathatók a közművekhez. A csatlakozási hely kőzetgyapot és alufólia burkolással teljesített. Szennyvíz közmű hiánya esetén opcióként 5 m³ vagy afeletti műanyag szennyvíztartály elhelyezésére van lehetőség.

 

 

Érdeklődés várjuk az alábbi elérhetőségeken.

Kérjen árajánlatot.

 

E-mail: union.contakt@gmail.com   

 
Copyright MyCorp © 2024