Péntek, 2020-06-05, 3:09 PM
Belföldi & külföldi szolgáltatások
Média Marketing  
Főoldal AKTUÁLIS!! /Juhász Lászlóné rovata/ Regisztráció Belépés
Honlap-menü

Belépés

Naptár
«  Június 2020  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Igatlan Kanadába

Pihenés

Facebook


Juhász Lászlóné (R-zsó) rovata.
Kiemelt tanácsadónk-oktatónk


https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-ash2/372332_100000665480717_689563009_n.jpg

Holnap egy új , kivételes NAP van.
Megváltoztathatod az életed, elindulhatsz egy másik úton.
Megújíthatod a gondolkodásod.
Új szokásokat vehetsz fel.
" Minden nap meg kell halnunk önmagunknak."
Egy új ember lehetsz!
Egy új életet élhetsz!
Ehhez csak TE kellesz, és az Erőd!
Te vagy életed Erőt adó forrása.Szeretettel köszöntöm  a Kedves Látogatót!

Juhászné Erzsébet vagyok.

Empatikus emberként az életem során mindig az motivált, 

hogy segíthessek beteg, idős, magányos embereknek. 


Jelenleg is tanulmányokat folytatok, hogy még több lehetőségem legyen erre.

Fő érdeklődési területem az egészség, ennek kapcsán a gondolat ereje,

megbocsátás elengedés hatása, szeretet ereje.


Mivel a betegségek kialakulásának nagyrészt lelki oka van, 

lelki segítséget szeretnék nyújtani a hozzám forduló rákos betegeknek, időseknek,

magánytól szenvedőknek, bárkinek, aki szeretné megosztani a gondját.


R-zsó vagyok. Szeretettel várom hívását. 

R-zsó pár hónapja dolgozik nálunk, mint skype-os tanácsadó. Sokaknak segített már, akim nehézségekkel küzdenek és tanácsra van szükségük, akár lelkiekben, akár fizikai betegséget illetően.
Szlogenje:  "Fűben, fában orvosság"

Mit tehetünk napjainkban egészségünk megőrzése érdekében, és miként gyógyulhatunk meg,
természetes gyógymódok által.

Elérkezett az idő, amikor új feladattal bízta meg a sors. Jelen korunk sokak számára nehézségeket okoz, sőt sokak élete már szinte elviselhetetlenül nehéz!
Miért is van ez így, és mi következik be hamarosan?
Mit kell tennünk most nekünk, embereknek ahhoz, hogy változások menjenek végbe földünkön,
ezzel együtt a mi életünkben is!!!


Dr. Molnár Gábor parapszichológus a XX. kurzusát tartotta szombat-vasárnap. Gábor eddig soha nem beszélt sem a magyarságról, sem a pólusváltásról. Mindeddig azt mondta, hogy ne magyarkodjunk. Most mégis félretette a szokásait, és mindkettőről beszélt, igaz most is csak tömören, pedig ő az, aki ezekről a legeslegtöbbet tudja, mégis rendkívül szűkre szabta e két témával kapcsolatos információkat. Amiket most elmondott, azt megosztom Veletek, mert mindkettő rendkívül fontos, és tudatosan kell készülni rá, és nem szabad megijedni a történések idején, mert az életünkbe kerülhet. Gábor azért beszélt most ezekről, mert bármikor bekövetkezhetnek, és fontos, hogy tudatosak legyünk ekkor.

Most idézem azt a négy mondatot, amit elmondott a magyarságról.

Csak a magyarságnak lesz egy fényköre. Ebben lesznek olyan emberek, akik még érdemtelenek. Tri-a-nonnal fizikálisan gyengítettek minket, de ezzel erősítették a spiritualitást, mert ezzel adták meg a fényességet. A magyarságnak a nagysága hamarosan be fog bizonyosodni.

Magyarország térképe régen az emberi agyat mutatta, Tri-a-non (három a nem test-lélek-szellem szintjén nem)) óta a tobozmirigyet, vagyis a harmadik szemet ábrázolja. Az agyról mindent lehántottak, csak a legértékesebb része, a tobozmirigy (harmadik szem) maradt meg. Ez azt jelenti, hogy a harmadik szem revitalizálásával (újraélesztésével) - mivel az őseink jól tudták használni a harmadik szemüket - újraéleszthetjük Magyarországot. Magyarország alatt a teljes eredeti Magyarország értendő. A harmadik szem újraélesztésére megvannak a megfelelő technikák, amihez megfelelő lelki érettség is szükséges.

A pólusváltással kapcsolatban pedig arról beszélt, hogy ;most sok minden ér egybe. Nemcsak a 25.920 évenkénti periódus végére értünk,

A pólusok megváltoznak. A Föld átfordul.

Az Északi Sarkból déli sark lesz és fordítva. A mágneses erő megbomlik a Földnél. Ez három napot, összesen 30 órát vesz igénybe. Ez alatt a három nap alatt a mágneses tér megszűnik a föld körül. Amíg a mágneses tér újra be nem áll, amíg újra helyre nem áll, ez 30 óra. Ez alatt az idő alatt nem fogunk látni. Akkor nem fogunk megőrülni hogy megvakultunk, ha tudjuk, hogy ez a Kozmikus Törvény. Nyugtassuk meg a családot, hogy ez a Kozmikus Törvény, és várjuk ki nyugodtan a végét, akkor semmi baj nem lehet. Akinek a belső látása - harmadik szeme - működik, az valamilyen szinten fog látni, mert a harmadik szem fölötte van a mágneses rendszernek. Kivétel nélkül mindenki megvakul, poláris szemével senki nem fog látni.  Közel vagyunk, hogy a Föld pólust is válthat. Ha ismerem a törvényt akkor kivárom, ha nem akkor beleőrülök." Gábor szerint ez lehet öt év múlva is, de bármikor megtörténhet, akár már holnap is, ezért beszélt erről is, hogy időben felkészítsen minket.

A Gábortól kapott 45 oldalas jegyzetben is kitér erre mindössze három sorban. ;Ha a földünkön pólusváltás jönne létre, mindenki megvakulna harminc órára a mágneses mező megváltozása miatt. A mágneses mező rendeződése kb. harminc óra. Az, aki ismeri a törvényt kivár, és nem esik pánikba, aki nem, félelmében talán meg is hal.

Ettől kezdve tökéletesen érthetővé vált mindenféle olyan információ, ami a három napos sötétségről szólt. Ez alatt a három nap alatt kivétel nélkül mindenkinek szembe kell néznie a saját belső démonaival. Ezt a belső utat mindenki egyedül járhatja be. Érthetővé vált az is, hogy miért éli túl sok gyerek, és kevés felnőtt. Azért, mert a gyerekek félelem nélkül, nyugodtan fognak aludni ez alatt az időszak alatt, míg a felnőttek össze-vissza hisztériáznak, ami a vesztüket okozhatja. Mivel erről a média sehol nem fog hírt adni, ezért elkerülhetetlenül fontos, hogy egymást mindenképpen tájékoztassuk, hogy minél több legyen a túlélő. Kryon is azt üzente egykor erről, hogy a dimenzióváltás idején a gyerekek pontosan fogják tudni, hogy mi a teendő. Hát ez. Nyugodtan kivárni, és aludni.

A Föld most nemcsak pólust vált, hanem dimenziót is.

Régebbi információk szerint egyedül a Kárpát-medencében van a legnagyobb esély a túlélésre. Nagyon sok földrész víz alá fog kerülni. Ataisz és Atlantisz pedig kiemelkedik a vízből. Azok a földrészek semmisülnek meg, amiknek lakói nem rendezték a csoportkarmájukat. Mostani információk szerint is Európa Nyugati része, Amerika északi része elsüllyed.

Ebből adódóan nagyon fontosnak éreztem, hogy ezt az információt megosszam minél szélesebb körben, mert az idő tényleg közel van, bármikor bekövetkezhet. A lényege, hogy tisztában legyünk azzal, hogy ez Kozmikus Törvény, és várjuk ki a végét nyugodtan, és aludjuk át ezt az időszakot, akkor semmi bajunk nem lehet.

Tudjátok, régen Noét kiröhögték azért, mert verőfényes napsütésben bárkát épített. Mégis neki lett igaza. Akik felfértek a hajójára életben maradtak, akik meg nem, azok meghaltak. Akkor is mindenki tájékoztatva lett a várható eseményekről, ahogy most is. Ki a hibás azért, hogy egyedül Noé hallotta a figyelmeztető hangot? Engem sem fog érdekelni, hogy ki fog kiröhögni, ahogy Gábort sem érdekli. A lényeg, hogy széthintsem a magot mindenfelé. Kiknél fog gyökeret ereszteni és kihajtani, az már nem az én dolgom.

Mindenkinek egyéni dolga, hogy milyen utat választ."Drága embertársaim! 

Földünkön jelentős energetikai változások zajlanak, melyek minden ember életét érintik. 

Felgyorsult életünknek jó páran ismerik az okát, azonban sokan kétségbeesetten, értetlenül állnak a változások előtt. Átalakulásunk oka, a jelenlegi sűrű anyagból való felemelkedés egy magasabb rezgésszámú dimenzióba, ahol az alacsony rezgésű energiák már nem hatnak ránk (félelem, gyűlölet, irigység, féltékenység stb.) vagy már nincsenek is jelen. 

Tudom, hihetetlennek tűnik, mert a látszat gyakorta mást mutat, de ezek az energiák már nem sokáig lesznek életképesek. 

Sokat hallhatunk, olvashatunk a dimenzióváltásról, hogy zajlik majd, de biztosat senki nem tud, mi is fog történni valójában. Számos könyv foglalkozik régóta a témával, több verzió is elképzelhető. 

Az emelkedés célja, hogy tudatunkat megtisztítsuk és egonkat kordák közészorítva, lelkünket megnyitva kapcsolódjunk isteni énünkhöz. 

Ez a folyamat már régóta elkezdődött, idáig azonban nem volt ennyire szembeötlő a változás. 

A folyamat a maja naptár szerint 2012-ben éri el a tetőpontját. 

Mit jelent ez? 

Azt érezzük, felgyorsul az idő. (Az időt egyébként csak mi, emberek érzékeljük, más dimenziókban nincs se tér, se idő.) 

A Földet érő energiák rezgése fokozatosan emelkedik, az anyag sűrűsége csökken. 

Mivel jár ez a jelenség? 

Tudatunk kitágul, egyre többször használjuk intuitív érzékelésünket. 

Fejlődik finom érzékelésünk, egyre többen tudnak összekapcsolódni Isteni énünkkel, másokkal is tudati szinten. 

Testünk is változáson megy át, ennek következtében sokszor érezhetjük magunkat fáradtnak, idegesnek, levertnek ok nélkül. Komoly hangulathullámzások törhetnek ránk a semmiből. 

Ez azért van, mert testünk nehezen alkalmazkodik a hozzánk érkező, új energiákhoz, amíg beépül. 

Nem kell tőlük megijedni, hagyjuk, hogy beépülhessenek az új energiák. 

" Feküdjünk rá arra a bizonyos hullámra és hagyjuk, hogy vigyen magával előre" 

Sokkal gyorsabban túljutunk a nehezén! 

Tudati szinten gondolataink egyre többször és egyre pontosabban valósulnak meg. 

A pozitív, teremtő gondolataink is, de a félelmeink, nehézségeink ugyanígy. 

Ezért is fontos, hogy figyeljünk gondolatainkra, és tudatosan fogalmazzuk meg őket. 

Egyre többen foglalkoznak ezotériával, nyitnak alternatív gyógymódok felé, aminek megvan az előnye is, és a hátránya is. 

Ha nem vagyunk elég körültekintőek és túl gyorsan akarjuk életünkbe a változásokat behozni, akkor bajt is okozhatunk, első sorban magunknak, de környezetünknek is. 

A két legfőbb erény, amit mindenkinek meg kell tanulni, ha szeretne a változásokban részt venni: türelem és alázat. 

E kettő nélkül könnyen kicsúszhat lábunk alatt a talaj. 

De ha betartjuk a szabályokat, akkor megtapasztalhatjuk a bőséget és szeretetet életünkben. 

Ahogy emelkedik a rezgésszint, úgy növekszik a stressz, feszültség az emberek között. 

Vannak emberek, akik nem akarják a változásokat és nem képesek ezeket az új rezgéseket befogadni. 

Ők maradnak a saját rezgésszintjükön, viszont azok, akik emelkednek, már nem tudják elviselni a durva energiákat. 

Ilyenkor a két tábor energiája egymásnak feszül. 

Sokszor tapasztalhatjuk, hogy régi barátok, ismerősök maradnak el mellőlünk és új ismeretségek születnek. 

A hazugságok, önáltatások ideje lejárt. 

Mindenkinek szembe kell néznie saját félelmeivel, megoldatlan ügyeivel. 

Mindenki saját magáért felelős, persze útmutatást kérhetünk, de az úton egyedül kell végig mennünk. 

Nem szabad elfelejtenünk, sose vagyunk egyedül! 

Azok, akiknek azonos a rezgésük, csoportokba szerveződnek és együtt haladnak tovább az úton. 

Lesznek, akik utolérnek minket és felzárkóznak, de lesznek, akik végleg elmaradnak. 

Amikor becsukódik mögöttünk egy ajtó, kinyílik előttünk egy új! 

Ezt ne felejtsük el. 

Ne rágjuk magunkat azon, hogy mi lesz majd, hanem éljünk a jelenben, tanulva a múltból! 

Ez a feladat! 

Aki megtalálta " középpontját", messzire sugárzik! 

Hívójele bejárja a világot, és akinek szól, meghallja s válaszol. 

Rokon lelkek, ha tiszták, állandó adásban-vételben vannak. 

Ne félj, hogy társtalan maradsz. Szíved adásban van és megtalálod a veled "egyívásút". 

Minden az "adó" erején és tisztaságán múlik. 

Ha csillagodat követed, életed is megváltozik. 

Régi szokások, szemléletek és társak is elmaradnak. 

Mások jönnek helyettük... ...az egonk az egyetlen ellenségünk, ami visszavethet fejlődésünkben. 

Az, aki elhiteti velünk, hogy nem vagyunk méltók a változásra, az emelkedésre, hogy nem is érdemeljük meg a tudást. 

Ne higgyünk neki! 

Az egyik legerősebb fegyver, a szeretet, mely mindent elsöpör és nincs ellenség, mely szembe szállna vele. 

Jelenünkben szívcsakránk megnyitása a feladat, ami korántsem olyan egyszerű, mint amilyen könnyű leírnom. 

Sok sérelmet, fájdalmat és feldolgozatlan traumát cipelünk magunkban (életek óta), aminek feldolgozására és megbocsájtására most jött el az idő. 

Bontsuk le falainkat! Merjünk hinni, bízni és szeretni! 

Még ha védtelenek is leszünk általa, sebezhetők, de a régi színjátékok már nem folytathatók magadat kell átalakítani, ha sorsodon változtatni akarsz. 

Ha belül változol, megváltozik a "kívül" is. 

Lelked sugárzása messzire hat, átvarázsolja a külvilágodat. 

De magadon kell kezdeni! 

Ha külső harmóniára vágysz, először magadban kell összhangot teremtened. 

Ha szeretetre vágysz: szeretned kell! 

Ha társra vágysz, alkalmassá kell válnod a társulásra. 

Akiben ez a "benső mágnes" működni kezd, nem akarja a másikat sem elnyomni, sem manipulálni - úgy vonz, hogy mindenkit meghagy a maga szabadságában. 

Az emberek ezt megérzik. 

A vonzásnak ezt az ellenállhatatlan erejét SZERETET-nek hívjuk."
(Forrás: Müller Péter)

 Class FM

Eddigi látogatók


Számláló

Online TagokSzámláló

Birkenstock

Bannereim
Telefonos munka, tajekoztato:

Facebook

Copyright MyCorp © 2020