OKTATÁS, FORDÍTÁS, TOLMÁCSOLÁS
ANGOL, NÉMET, OROSZ, UKRÁN, OLASZ


KORREPETÁLÁS, OKTATÁS
 

HA KÜLFÖLDRE KÉSZÜL, ITT A GYORS MEGOLDÁS! PÁR ÓRA ALATT ELSAJÁTÍTHATJA AZ ALAPOKAT!

Tanuljon skype-on!

Weblapunk segítségével ön könnyedén, otthonról gyakorolhat szinte bármilyen idegennyelvet a nap szinte bármely szakában, akár hétvégén is, szakképzett oktatóink közreműködésével. Munkatársaink skype-on állnak rendelkezésére, így önnek nem kell esetenként akár egy órát is utaznia, míg a nyelvtanárhoz elér és ugyanennyit vissza az oktatást követően. Arra sincs szükség, hogy többet fizessen amiatt, mert a tanárutazik önhöz. A Skype-on történő oktatás, egyszerű és költséghatékony.Önnek csak Internet és Skype elérésre van szüksége. Város szerinti adatbázisunk segítségével pedig arra is lehetősége van, hogy olyan oktatót válasszon, akihez személyesen is el szeretne járni.

Fogadjon gyermeke mellé is Skype-on is elérhető oktatót! / 14-18 éves korig /

A tanár kiválasztása

...válassza ki adatbázisunkból az önnek legszimpatikusabb tanárt, majd a megadott fogadóórában, amikor a képe melletti skype jelzés ezt lehetővé teszi, hívja fel és beszéljék meg milyen időpontban,időpontokban szeretné gyakorolni a nyelvet, továbbképezni magát.Adatbázisunkban minden tanár mellett órarendet is találhat az időpontegyeztetés elősegítésére.

Tanulási ütemezés

Ön többféle lehetőség közül választhat. Az általános, heti két alkalom mellett arra is van lehetőség, hogy időszakosan, alkalmanként, ha szükséges, egy-egy órát gyakoroljon, esetleges kérdéseit, házi feladatát megbeszélje egy oktatóval. Amennyiben ön a személyes oktatást választja, heti két óra Skype-on történő gyakorlás ingyenesen jár!
Egyéni igények teljesítésére is van mód. Ebben az esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, írja meg kívánságait és mi amennyiben módunkban áll, teljesítjük azt.

Fizetés és óradíj

Tanáraink óradíja egységesen 1000Ft / 45perc. Azok számára akik a nyár folyamán kipróbálják szolgáltatásunkat, egy éven keresztül garantálni tudjuk ezt a kedvezményes árat. A fizetésszemélyesen vagy átutalással történik. Ütemezését az első alkalmat megelőzően kell megbeszélni. Az első, próbaalkalom ingyenes és 30perces. Vállalkozásunk felé a tanítványoknak fizetési kötelezettségük nincs.

TANÁRAINKÜdvözlöm, Langer Zsófia vagyok 25 éves.
Skype Me™!

Üdvözlöm, Langer Zsófia vagyok 25 éves. Abban a szerencsében van részem, hogy 10 éves korom óta, a családom nagy része Brit nyelvterületen él. Az angol nyelv gyerek korom óta nagy szerepet játszik az életemben. A megszerzett tudást szívesen átadom Önnek, ha külföldre készül, vagy felszeretné frissíteni nyelvtudását. Jelenleg, a Kaposvári Egyetem pedagógia karán vagyok hallgató, ezért gyermekét is örömmel korrepetálom angolból, akár egész pici kortól. Az órák díja 1500-2000 Ft/45 perc. Ha bemutatkozásommal sikerült felkeltenem érdeklődését keressen bizalommal, skype-on a "langerzsofi"néven. Biztosíthatom, hogy jó hangulatú, hatékony nyelvórában lesz része, akár felnőtt akár gyermek. 
Hernádvölgyi Klára vagyok.Skype Me™!
Tanulmányaimat a Miskolci Egyetemen végeztem német (1998-ban) és angol szakos nyelvtanárként 2001-ben.
1998-tól egészen 2007-ig egy miskolci, informatikai szakközépiskolában dolgoztam főállású közalkalmazottként.
Ezen évek alatt minden olyan ismeret-anyaggal foglalkoztam, amely az ECDL-vizsga elvégzéséhez, és azt követően az önkormányzat által szervezett, német nyelvi felnőtt-oktatás sikeres megtartásához kellett.
Mindeközben végeztem OKJS idegenforgalmi ügyintéző és irodavezetői tanfolyamokat is.
Ezek hozzásegítettek, hogy az elmúlt években Görögországban, egy kisebb üdülőhelyen, 30-50 szobás szállodákban
a recepciós-vendéglátós munkaköri feladatokat megfelelően végezhessem.
Az utolsó másfél évben szintén egy kisebb szállodánál dolgoztam, ahol minden recepcióval kapcsolatos ügyintézésbe beletanulhattam (levelezés partnerekkel, szerződések, számlák írása, küldése, foglalások bonyolítása, vendégek bejelentése, a szálloda részére különböző rendelések telefonos lebonyolítása stb.)
2008-tól a barátaim révén megismerkedtem a reikivel, amely nagyon sok gondolati változást hozott az életembe.
Az elmúlt 3 évben rendszeresen foglalkozom vele, heti összejövetelt tartunk barátaimmal és rendszeres kapcsolatot látó-és reikimesteremmel.

Várom hívását.

Üdvözlöm!


Skype Me™!

Orosz-történelem és német nyelvszakos tanárként dolgozom, azonban mindenem a nyelvoktatás. Tanítottam már óvodában, alsósokat, felsősöket és felnőtteket is. Magántanítványaimnak mindig azt mondom, amit nekem is az egyik tanárom mondott: „Az idegen nyelv olyan barát, akivel nap,mint nap kell foglalkozni, nehogy megsértődjön.” Jómagam is így tettem,s meglett az eredménye. Alapfokon beszélem az olasz és az eszperantó nyelvet. Fél éve skype-on tanítom végre újból az orosz nyelvet.

 

Üdvözlettel: Rezes Erzsébet


Angol oktatást, fordítást vállalok.Skype Me™!

Angol oktatást, fordítást vállalok. Referncia anyagok rendelkezésre állnak. Amerikai egyetemi diplomával rendelkezem, Tíz évig az USA-ban éltem. Minden nap beszélem a nyelvet.
Szívesen vállalok adminisztrációs otthon végezhető munkát, 15 éves tapasztalattal rendelkezem. Valamint hulladékgazdálkodást, környzetvédelmi termékdíj bevallást, mely terén 10 éves komoly tapasztalatra tettem szert  multinacionális környezetben.
Nagy IbolyaSkype Me™!

20 éves tanítási tapasztalattal rendelkező tanárnő vagyok.
Ha külföldi munkavállalásához nyelvi segítségre van szüksége
keressen bizalommal. Lehetséges nyelvek: angol és német felső szinten,
spanyol,olasz, francia középszinten.
Díjazás megegyezés szerint.
Értesítési cím:Sonnenblumen55@hotmail. hu
Tel: 06-20-346-7045


------------------------------------------------------------------------------

Köszöntöm, Soltész Miklósnak hívnak és 60 éves múltam.Skype Me™!

Az elmúlt több mint 3 év során főleg látássérülteket tanítottam Skype
segítségével Birminghamtől Csíkszeredáig, Zalaegerszegtől Munkácsig . Az
alapfokú angol nyelvi ismeretek elsajátításához tudok segítséget nyújtani. A
türelmes figyelem, közérthető magyarázatok révén haladunk a meghódítandó
ismeretek birodalmába.Várom jelentkezését elérhetőségeimen:solteszmiklos@gmail.com
soltesz.miklos

*************************************************************************


A nevem Bálint Krisztina.


Skype Me™!
10 évig éltem külföldön, ebből 7 évig Belgiumban. Párommal és kisfiunkkal nem rég költöztünk ide Magyarországra. Én ugyan nem vagyok iskolai tanár, de pontosan tudom mi mindennel kell annak megküzdenie, aki a külföld mellett dönt. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.*************************************************************************************

Skype Me™!
Ha szeretnél végre BESZÉLNI angolul sok évnyi tanulás után,
ha nem érted a suliban a nyelvtant,
ha nyelvvizsga vagy érettségi előtt állsz,
külföldre készülsz dolgozni, vagy csak szeretnéd szinten tartani nyelvtudásodat,
fejleszteni kommunikációs készségedet, nálam jó helyen jársz!
15 éve foglalkozom az angol nyelv oktatásával, különféle tudásszintű és életkorú embereket tanítottam már egyénileg, párban és
csoportosan is. 2001-ben diplomáztam az ELTÉ-n angol nyelvtanárként, később letettem a
Cambridge Proficiency of English nyelvvizsgát is.
Várlak szeretettel skype-on vagy személyesen (Bp. X. kerületben vagyok.)
Óradij: 1500-2000ft/45 perc 10 alkalmas bérlettel kedvezmény!


***************************************************************************


Üdvözlöm!


Skype Me™!


Szécsi Krisztina vagyok.

Felsőfokú nyelvvizsgával, angol-magyar szakfordítói diplomával rendelkezem. 30 éve foglalkozom magán nyelvoktatással, tanítottam gyerekeket, üzletembereket, alapfokon, vagy érettségire, felsőfokú nyelvvizsgára felkészítve. Személyre szabott tananyagot állítok össze mindenkinek, felhasználva a sok év alatt összegyűjtött különféle tankönyveket, hanganyagokat, számítógépes oktató programokat, nyelvtani feladatgyűjteményeket. A magán órák legnagyobb előnyének azt tartom, hogy nagyon alaposan és szisztematikusan lehet végigmenni a sokak által bevehetetlen várnak gondolt nyelvtanon, és rengeteget lehet angolul beszélgetni.

Várom kedves tanulóimat!


Szécsi Krisztina

+36-70-4093559
+36-30-9829631

k.szecsi@hotmail.com